De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Google komt met nieuwe Chrome-versie om de laatste functies te proberen

Redactie
30 april 2015, 13:55
1 min leestijd
Google komt met nieuwe Chrome-versie om de laatste functies te proberen

Google heeft een nieuwe versie van de Chrome-browser voor Android uitgebracht, genaamd Google Dev. De dev-variant biedt sneller de nieuwste functies dan de stabiele en bètaversie van Chrome.

Lees verder na de advertentie.

Chrome komt beschikbaar in vier kanalen: stabiel, bèta, dev en canary. De stabiele versie van Chrome is de Chrome-browser die met Android-toestellen wordt geleverd, de bètavariant is Chrome Beta die in Google Play te downloaden is. Aan dat rijtje wordt nu Chrome Dev toegevoegd, die minder stabiel is dan hiervoor genoemde versies maar wel de nieuwste functies en features biedt. “Live on the bleeding edge“, aldus Google.

Dit kun je allemaal met Chrome Dev

Veel nieuws biedt Chrome Dev echter nog niet. Zo hebben gebruikers een nieuwe informatieknop bij de instellingen gespot en is er ook een nieuwe optie voor het bundelen van tabbladen beschikbaar. Verder lijkt Chrome Dev vooralsnog precies hetzelfde als de stabiele versie te zijn, waarbij Google de komende tijd meer updates voor de app gaat uitrollen.

De bètaversie van Chrome wordt veelvuldig geüpdatet en  dit gaat ook gebeuren bij Chrome Dev, zo maakt Google bekend. Daarnaast kun je via de app feedback geven om Google te helpen bij de ontwikkeling van de browser.

Download Chome Dev

Chrome Dev is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Chrome Dev in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu