De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chrooma is een fraaie live wallpaper met Lollipop-design

Redactie
6 maart 2015, 17:09
1 min leestijd
Chrooma is een fraaie live wallpaper met Lollipop-design

Chrooma is een aantrekkelijke live wallpaper die uitstekend past bij elk apparaat met Android Lollipop, of apparaten die graag een likje Lollipop-verf willen ontvangen.

Lees verder na de advertentie.

Steeds meer toestellen ontvangen Android 5.0, en dat is een goede zaak. Om die updates te vergezellen, heeft ontwikkelaar Game Lounge een leuke live wallpaper gemaakt die precies past in het Material Design van Lollipop en daarmee een hele fraaie toevoeging is aan je smartphone of tablet.

Zo ziet Chrooma eruit

Chrooma is opgebouwd uit vier driehoeken, waarbij het lijkt alsof het gevouwen papieren zijn die over elkaar heen zijn gelegd. Elke keer als je naar het homescreen terugkeert, zijn ze voorzien van een andere kleur. De app verandert de kleuren automatisch en zorgt dat er altijd een mooie kleurencombinatie op de achtergrond te zien is. En als je lang kijkt naar de achtergrond, beginnen de driehoeken zelfs een beetje te bewegen.

De app werkt uitstekend samen met de Google Now Launcher, die op bovenstaande screenshots te zien is. Deze launcher is minimalistisch en brengt Google Now dichtbij door ‘m via één swipe van links naar rechts beschikbaar te maken.

Download Chrooma in Google Play

Chrooma is voor een prijs van 0,96 euro te koop in Google Play

Download Chrooma in Google Play (0,96 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu