De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Chrooma Keyboard introduceert éénhandige modus en Action Row

Lars Paymans
21 juni 2016, 10:30
1 min leestijd
Chrooma Keyboard introduceert éénhandige modus en Action Row

Berichten typen kan op Android op allerlei manieren, door de tientallen toetsenborden die in de Play Store tot je beschikking staan. Het Chrooma Keyboard is een van de populairste, en dat zal na versie 3.0 alleen nog maar toenemen.

Lees verder na de advertentie.

Chrooma Keyboard 3.0: dit is er nieuw

Liefhebbers van het standaard toetsenbord van Google voelen zich direct thuis met Chrooma. Het design komt namelijk grotendeels overeen, en in versie 3.0 neemt het toetsenbord ook weer wat nieuwe functies van Googles eigen toetsenbord  over.

Chrooma Keyboard 3.0

Zo kun je nu de spatiebalk gebruiken als cursor en introduceert de app ook een handige modus voor als je de smartphone met één hand bedient. Deze activeer je door met een hand over de spatiebalk van links naar rechts te vegen.

De mogelijkheid om voor iedere app een andere achtergrond in te stellen blijft ook in Chrooma Keyboard 3.0 erg tof om te gebruiken, vooral nu er subtiele 3D-effecten en extra kleuren zijn toegevoegd. Ook de Night Mode blijft handig, die je op basis van tijd in kunt stellen om een donker of licht kleurtje te krijgen.

Een van de grootste nieuwe functies van het Chrooma Keyboard update is de Action Row, die alleen voor premium gebruikers beschikbaar is. Deze kun je via een eenmalige in-app aankoop 2,49 euro aanschaffen. De Action Row voegt (zoals de naam al doet vermoeden) een extra balk aan het toetsenbord toe waarmee je snel toegang hebt tot dingen als emoji en een toolbar.

Download Chroome Keyboard in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu