Deze Android Wear-app toont de (digitale) binnenkant van je smartwatch

circuit wearCircuit Wear is een grappige watchface voor Android Wear die de ‘binnenkant’ van je smartwatch laat zien. Althans, de digitale binnenkant, want Circuit Wear toont een digitaal moederbord met hier en daar een transistor, 4GB flashopslag en een Texas Instruments-zendontvanger.

De tijd, datum en temperatuur wordt in een apart blokje getoond dat oranje kleurt. Je kunt zelf nog het één en ander aanpassen, want de designer van Circuit Wear heeft de app gratis beschikbaar gemaakt via een speciale Android Wear-app waarmee je zelf watchfaces kunt ontwikkelen en instellen.

De app is voorlopig alleen beschikbaar voor de Moto 360, want de maker heeft vooralsnog alleen de ronde smartwatch van Motorola in zijn bezit. Er wordt wel aan een vierkante versie gewerkt, die onder andere kan worden gebruikt voor de smartwatches van LG, Samsung en Asus.

Moto 360 kopen

De Moto 360 is nog niet in Nederland te koop, maar is al wel te pre-orderen bij enkele Nederlandse webshops. Zo is de smartwatch onder andere bij Smartwatchshop van Coolblue en Belsimpel beide voor te bestellen voor een prijs van 249 euro. De verwachte leverdatum is november.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Circuit Wear is te installeren via Facer, waarmee je watchfaces voor Android Wear kunt maken en installeren. Vervolgens kun je het bestand van Circuit Wear hier gratis downloaden.

Download Facer in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.