De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Deze Android Wear-app toont de (digitale) binnenkant van je smartwatch

Redactie
24 september 2014, 19:22
1 min leestijd
Deze Android Wear-app toont de (digitale) binnenkant van je smartwatch
circuit wear

Circuit Wear is een grappige watchface voor Android Wear die de ‘binnenkant’ van je smartwatch laat zien. Althans, de digitale binnenkant, want Circuit Wear toont een digitaal moederbord met hier en daar een transistor, 4GB flashopslag en een Texas Instruments-zendontvanger.

De tijd, datum en temperatuur wordt in een apart blokje getoond dat oranje kleurt. Je kunt zelf nog het één en ander aanpassen, want de designer van Circuit Wear heeft de app gratis beschikbaar gemaakt via een speciale Android Wear-app waarmee je zelf watchfaces kunt ontwikkelen en instellen.

De app is voorlopig alleen beschikbaar voor de Moto 360, want de maker heeft vooralsnog alleen de ronde smartwatch van Motorola in zijn bezit. Er wordt wel aan een vierkante versie gewerkt, die onder andere kan worden gebruikt voor de smartwatches van LG, Samsung en Asus.

Lees verder na de advertentie.

Moto 360 kopen

De Moto 360 is nog niet in Nederland te koop, maar is al wel te pre-orderen bij enkele Nederlandse webshops. Zo is de smartwatch onder andere bij Smartwatchshop van Coolblue en Belsimpel beide voor te bestellen voor een prijs van 249 euro. De verwachte leverdatum is november.

Download

Circuit Wear is te installeren via Facer, waarmee je watchfaces voor Android Wear kunt maken en installeren. Vervolgens kun je het bestand van Circuit Wear hier gratis downloaden.

Download Facer in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu