De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Grootste Clash of Clans update ooit brengt coole clangevechten

Wouter Nijsen
10 april 2014, 17:15
2 min leestijd
Grootste Clash of Clans update ooit brengt coole clangevechten
Clash of Clans update

Gamestudio Supercell, één van de grootste ontwikkelaars van mobiele games, heeft naar eigen zeggen de meest omvangrijke update ooit uitgebracht voor de populaire game Clash of Clans. In de gratis strategietitel zijn veldslagen op grote schaal eindelijk mogelijk. Er worden namelijk voortaan clangevechten ondersteund, waarbij je met je teamgenoten het gezamenlijk mag opnemen tegen andere groepen.

Daarmee gaat een langgekoesterde wens van veel fanatieke Clash of Clans-spelers in vervulling. Hoewel de gametitel verwijst naar een tweestrijd tussen clans, werd die mogelijkheid nooit geboden. Supercell brengt met de update verder nog enkele toevoegingen, waaronder nieuwe doelstellingen, kisten met edelstenen en de mogelijkheid om je fort te renoveren.

Lees verder na de advertentie.

Clash of Clans is in de Google Play Store één van de meest gedownloade mobiele games aller tijden. Daarnaast is het een app waarmee er veel verdiend wordt. De strategiegame maakt immers gebruik van in-app aankopen, waarbij je het spelproces kan versnellen en je niet langer hoeft te wachten op bepaalde zaken. Bovendien krijg je enkele extra`s en privileges als je zo nu en dan enkele euro`s neerlegt.

Meer over Clash of Clans

Clash of Clans update

Het principe van Clash of Clans mag duidelijk zijn: je bouwt een dorp uit tot een stad en ontfermt je over een vikingachtig volk dat jij moet ombouwen tot moordlustige soldaten. Met die soldaten verover je andere kampen van spelers om zo uiteindelijk nog sterker te worden. Daarvoor kun je lid worden van een clan, waarbij je samenwerkt met andere spelers. Voor die spelers is deze Clash of Clans update een belangrijke.

De gratis strategietitel draait om het verzamelen van goud en elixer, waarmee je jouw stad opbouwt en beter bestand maakt tegen aanvallen van buitenaf. Daarnaast bouw je een kampement voor het uitbreiden van je leger, waarmee je weer andere steden kunt plunderen voor hun goud en elixer.

Download: Clash of Clans (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu