Zo verandert Clash Royale door de nieuwste update

Erwin Vogelaar
4 juli 2016, 19:12
2 min leestijd
Zo verandert Clash Royale door de nieuwste update

Clash Royale 1.4 is nu te downloaden en de game krijgt er een aantal toffe nieuwe functies bij. Niet alleen kun je spelen met nieuwe kaarten, maar je kunt nu ook toernooien organiseren.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt Clash Royale 1.4

Clash Royale blijft het maar goed doen in de ranglijsten van de Play Store en met de nieuwste update zal dat nog wel even zo blijven. Clash Royale 1.4 voegt namelijk weer een hoop toe, waardoor de game vers blijft om te spelen. Het belangrijkste zijn natuurlijk de nieuwe kaarten en dus nieuwe units die je voor je kunt laten vechten. Het gaat hier om een ijsgeest en bowler die je beide hier in actie kunt zien. Ook zijn er een houthakker en een stam toegevoegd, die je hier kunt bekijken.

clash royale 1.4

De toernooien zijn ook een belangrijke toevoeging aan Clash Royale. Als je deze nieuwe mode vrijgespeeld hebt kun je een lokale wedstrijd starten, waar alleen spelers die dichtbij wonen aan mee kunnen doen. Volgens Clash Royale-maker Supercell kun je hier enorme prijzen mee winnen die oplopen tot kisten met maar liefst 15.000 kaarten. Hiermee zijn je units dus enorm mee te verbeteren.

Hier blijft het niet bij met de update, want er is ook nog eens een volledige nieuwe plek om te vechten: de Bevroren Bergtop-arena. Hier kun je echter pas bij als je meer dan 2300 trofeeën hebt verzameld. Daarnaast kun je het reuzenskelet weer van stal halen, want deze kaart is nu twintig procent sterker geworden en de bommentorens kunnen daarnaast meer schade hebben. Een volledig overzicht van alle balansaanpassingen lees je hier.

Lees ook: 6 tips om te winnen zonder te betalen in Clash Royale

Clash Royale downloaden

Clash Royale 1.4 is nu te downloaden in de Play Store via onderstaande link. De nieuwste versie van de app vraagt om 89MB vrije ruimte en Android 4.0.3 of hoger.

Download Clash Royale in Google Play (gratis)

Bron: Touch Arcade
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu