Clean File Manager: gratis bestandsbeheerder met Holo-design

Gijs Ettes
7 augustus 2013, 15:37
1 min leestijd
Clean File Manager: gratis bestandsbeheerder met Holo-design
clean file manager

Clean File Manager kost je niets, heeft een prachtig Holo-design en is een van de overzichtelijkste bestandsbeheerders die we voor Android hebben gezien. Een echte aanrader dus.

Je kunt bij dat mooi Holo-design uit twee thema’s kiezen, een donkere en een lichte. Met handige veegbewegingen naar links of rechts navigeer je daarnaast snel door je mappen. Clean File Manager pakt ook nog eens zip-bestanden en aanverwanten uit, laat je mappen en bestanden soepel sorteren en heeft verschillende opties om al je data te doorzoeken. Dit zijn nog niet eens alle functies van de app, wat Clean File Manager een erg compleet pakket maakt.

Lees verder na de advertentie.

Clean File Manager werkt met handig uitklapbaar menu

Clean File Manager biedt je toegang tot veel onderdelen van je Android-apparaat, waaronder al je apps die je vanuit de app snel kunt verwijderen. Via een uitschuifbaar menu kom je eveneens snel in zaken als je foto’s, interne geheugen, muziekbestanden of de inhoud van je micro-sd-kaart terecht. Erg handig als je vlug iets wilt vinden.

Het enige nadeel van Clean File Manager is dat er advertenties worden getoond als je niks betaalt voor de app. Voor een kleine bijdrage verwijder je ze echter, mochten ze je echt storen.

Download: Clean File Manager (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu