Met deze Android-app bereik je sneller je apps en contacten

Wouter Nijsen
21 november 2015, 16:02
1 min leestijd
Met deze Android-app bereik je sneller je apps en contacten

Met de nieuwe Android-app ClearView Gestures kun je sneller je favoriete apps opstarten en contacten bellen. De app werkt aan de hand van veegbewegingen die je zelf instelt.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met ClearView Gestures

Wanneer je ClearView Gestures opstart, krijg je het menu te zien waar je apps en contacten kunt koppelen aan een veegbeweging. Eerst dien je een veegbeweging in te voeren, waarna je met de knoppen onderin een app of contact kunt kiezen. Teken bijvoorbeeld de letter `W` om WhatsApp te openen, of de letter `F` om de Facebook-app te laten starten.

Wanneer je een aantal apps en contacten hebt ingesteld, verschijnt ClearView Gestures als een zwevend icoontje linksboven in  Android. Als je hier op tikt, wordt de app geactiveerd en kun je beginnen met swipen.

Handig is dat je allerlei zaken kunt koppelen aan een veegbeweging. Zo worden url`s bijvoorbeeld ondersteund, maar kun je  ook instellen dat de wifi- of bluetoothverbinding van je Android wordt in- of uitgeschakeld wanneer je over het scherm veegt. ClearView Gestures werkt simpel en snel en het is fijn dat je alles naar wens kunt aanpassen.

ClearView Gestures downloaden

Wil je ClearView Gestures eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link downloaden. De applicatie is gratis beschikbaar, weegt 1,6MB en werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger. De Pro-versie kost 99 eurocent en biedt enkele extra opties.

Download ClearView Gestures in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu