Clip Stack haalt meer uit het klembord van je Android

Wouter Nijsen
25 mei 2015, 19:33
1 min leestijd
Clip Stack haalt meer uit het klembord van je Android

Clip Stack is een kleine, maar krachtige applicatie die gericht is op het klembord van je Android. De app is vooral handig wanneer je veel linkjes of tekst kopieert of wil opslaan en delen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Clip Stack

Clip Stack mag op het eerste gezicht wat simpel ogen, maar de app is handiger en functioneler dan je denkt. De applicatie houdt namelijk alle tekst of linkjes bij die je in het verleden hebt gekopieerd. Wanneer je Clip Stack voor het eerst opent, zie je alle tekst staan (gesorteerd op datum) met rechts een handig knopje om iets  eventueel  te delen. Teksten  kopiëren met Clip Stack werkt overigens op de manier die je gewend bent van Android.

Clip Stack

Clip Stack is ook interessant vanwege de handige functies en instellingen. Zo kun je zelf aanpassen welke notificaties je ontvangt en  voor hoelang  teksten worden opgeslagen. Tevens is er een handige backup-functie aan boord, die je gebruikt je om teksten nogmaals  op te slaan. Ook hierbij kun je zelf aangeven wanneer dat wordt gedaan.

Verder is Clip Stack volledig voorzien van Material Design. Dat zie je terug aan de felle  groene balk bovenin, en de ronde actieknop die je gebruikt om zaken direct aan het klembord toe te voegen. Tevens is het mogelijk om  een zwevende knop voor Clip Stack op het scherm te plaatsen, waardoor de app een beetje lijkt op Link Bubble.

Clip Stack voor Android downloaden

Maak je veel gebruik van het klembord op je Android, dan moet je Clip Stack zeker eens proberen. De app is via onderstaande link gratis te downloaden, 1,4MB groot en vereist Android 4.0 of hoger voor de installatie.

Download Clip Stack in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu