Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Clipboard Actions: handige klembord-app voor Android

Gijs Ettes
29 december 2015, 11:14
1 min leestijd
Clipboard Actions: handige klembord-app voor Android

Clipboard Actions is een handige tool voor als je regelmatig tekst kopieert en plakt op je Android. Je vindt alle functies van de klembord-app binnen handbereik, in de notificatiebalk.

Lees verder na de advertentie.

Knippen en plakken

Clipboard Actions is een kleine, gratis app die geen gekke machtigingen vereist en handige functies toevoegt aan je notificatiebalk. Na installatie vind je daar alle woorden en tekst die je hebt gekopieerd en diverse acties die je daarmee kunt uitvoeren. Denk aan delen, valuta omrekenen en definities opvragen. Ook heb je de optie om links te verkorten, adressen op te zoeken en kun je gemakkelijk schakelen tussen eerder gekopieerde tekst. Je hoeft alleen de notificatiebalk naar beneden te trekken en vervolgens op de pijltoetsen te drukken om je geschiedenis te bekijken.

Daarnaast heeft Clipboard Actions nog diverse kleine functies, zoals het invullen van zoekopdrachten in Google, telefoonnummers in de Telefoon-app en het vertalen van woorden in een taal naar keuze. Tot slot is de app te gebruiken om stukken tekst om te zetten in een klassieke QR-code die gemakkelijk met anderen is te delen.

Clipboard Actions downloaden

Via de link hieronder kun je Clipboard Actions downloaden in Google Play. De app is 1,7MB groot en vereist Android 4.1 of hoger.

Download Clipboard Actions in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu