De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

CloudMagic voor Android: e-mail beheren in stijl met gratis app

Redactie
10 december 2013, 14:33
1 min leestijd
CloudMagic voor Android: e-mail beheren in stijl met gratis app
cloudmagic android

De CloudMagic Android-app is één van de beste e-mail-apps in Google Play. De app ondersteunt Gmail, Exchange, Yahoo, Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 en elk imap-account, waardoor CloudMagic enorm multifunctioneel en veelzijdig is.

Combineer dit met een aantrekkelijk design, handige besturing middels swipe-bewegingen en een snelle zoekfunctie en je hebt een zeer complete en volledige e-mail-app.

Lees verder na de advertentie.

CloudMagic: de features

cloudmagic android

De CloudMagic Android-app biedt een universele inbox voor al je e-mail-accounts, en dat is een feature die velen heel belangrijk vinden. Daarnaast is het mogelijk om herinneringen voor e-mails in te stellen en kun je door middel van swipen verschillende acties uitvoeren.

De app houdt vast aan het Holo-design dat met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is geïntroduceerd en is daarmee gemakkelijk te bedienen. De interface lijkt daarbij grotendeels op Gmail, waardoor velen al aan het design gewend zijn.

Gebruikers kunnen e-mails archiveren, verwijderen, naar folders en labels verplaatsen en e-mails in een conversatieweergave weergeven. De CloudMagic Android-app is ook offline beschikbaar, kan met een code worden vergrendeld en ondersteunt ook push-notificaties.

CloudMagic video

CloudMagic is gratis in Google Play te downloaden voor toestellen met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en hoger.

Download: CloudMagic (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu