CloudMagic update: fijne e-mail-app krijgt veel nieuwe features

cloudmagic updateCloudMagic is één van de beste e-mail-apps in Google Play. Eén van zijn krachten is dat de app enorm veel e-mail-accounts van verschillende aanbieders ondersteunt, zoals Google, Outlook, Yahoo, Exchange en iCloud.

Een andere belangrijke feature van de e-mail-app is de mogelijk om je gehele e-mailbox te beheren, waar alle accounts samenkomen. Zo heb je snel een overzicht van al je e-mails van verschillende accounts, wat enorm handig kan zijn voor degenen die werk- en privé-e-mail op hun toestel combineren.

CloudMagic Update

Door de laatste CloudMagic update zijn er enkele verbeteringen doorgevoerd, zoals toegang tot je gehele mailbox en spam-folder, waarbij je ook de optie krijgt om e-mails naar de spam-folder te verplaatsen. Ook kun je een kleur per e-mail-account kiezen en een nickname per account instellen.

Daarnaast is het mogelijk om een ander notificatiegeluid te activeren, laden informatiekaarten sneller dan ooit en kun je e-mails standaard beantwoorden met ‘reply’ in plaats van ‘reply all’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Video

Download

CloudMagic is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download CloudMagic in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.