De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Clowning Around: circusvariant van Cut the Rope

Redactie
24 september 2011, 18:00
1 min leestijd
Clowning Around: circusvariant van Cut the Rope
Clowning Around: circusvariant van Cut the Rope

Er zijn heel wat spellen die door andere spellen zijn geïnspireerd, en deze ene weet het beter te verbergen dan de andere. Een goed voorbeeld hiervan is Clowning Around waarvan de makers goed naar Cut the Rope hebben gekeken. Het is een vergelijkbare puzzelgame,, maar deze speelt zich af in een circus. Hierbij moet je geen snoepjes in de mond van Om Nom ziet te krijgen, maar moeten opgerolde clowns in een ton terecht ziet te komen. Hoewel het spel een duidelijk kloon van Cut the Rope is, is er met het circusthema toch een originele insteek.

Sommige verschillen zijn iets meer subtiel tussen de twee games, zo moet je bij Clowing Around kettingen doorsnijden met je vinger, in plaats van touwtjes bij Cut the Rope. Ook lijken de hoeden en kanonnen in het spel goed ‘geleend’ te zijn. Het circusspel gaat wel wat verder dan Cut the Rope, zo moet je ook meerdere clownballen in verschillende tonnen terecht laten komen.

Lees verder na de advertentie.

In toaal zijn er 75 levels om uit te spelen. Vooral de klassieke clownsmuziek is aanstekelijk. Als je Cut the Rope al hebt uitgespeeld, is het mooie manier om de tijd te doden voordat Cut the Rope Experiments op Android uitkomt. Het spel is voor 79 eurocent te downloaden in de Android Market, maar er is ook een gratis versie beschikbaar die is voorzien van reclame.

Downloaden via Android Market: Clowning Around Free (gratis)

Downloaden via Android Market: Clowning Around – Puzzle Game (€0,79)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu