Coin Drop!: centjes laten vallen om de meisjesmunten te redden

Redactie
14 september 2011, 17:44
1 min leestijd
Coin Drop!: centjes laten vallen om de meisjesmunten te redden
Coin Drop!: centjes laten vallen om de meisjesmunten te redden

Coin Drop! is een puzzelspel met een eenvoudige insteek. De bedoeling van het spel is om centen omlaag te laten vallen waarmee meisjesmunten moeten worden gered van boze jongensmunten. Hoewel de omschrijving simpel klinkt, biedt Coin Drop! een uitdagende gameplay met goede graphics. Het spel is vooral bedoeld voor casual gamers, en misschien nog wel het beste van allemaal wordt gratis aangeboden door ontwikkelaar FullFat Productions.

Het spel begint met enkele tutorials en daarna kan het spel gespeeld worden. In totaal zijn er 75 levels om te spelen, zodat je wel even zoet bent met Coin Drop!. In het begin laat je nog maar enkele munten vallen, maar daarna wordt de gameplay steeds moeilijker met onder meer lasers, portalen, magneten. De kleuren zijn zeer levendig, en ook de muziek en geluidjes passen goed bij een puzzelspel van dit kaliber. Ook het scoren van verdubbelaars door meerdere munten tegelijk te laten vallen, maken dat het spel ook voor langere tijd uitdagend blijft.

Lees verder na de advertentie.

Opvallend is dat het spel gratis wordt aangeboden in de Android Market. Een dusdanige game van dit niveau is meestal niet zo goedkoop, en dus kan het geen kwaad om Coin Drop! eens te proberen. Na de eerste twee werelden kun je drie extra werelden kopen voor 73 eurocent per stuk. Het spel is te spelen op telefoons en tablets, wel is minimaal Android 2.1 of hoger nodig. Het installatiebestand is 20 MB groot, dus wellicht is het beter om deze via Wi-Fi binnen te halen.

Downloaden via Android Market: Coin Drop! (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu