De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Coin-Op Heroes 2: vermakelijke rpg van Belgische bodem

Gijs Ettes
20 november 2015, 11:55
2 min leestijd
Coin-Op Heroes 2: vermakelijke rpg van Belgische bodem

Coin-Op Heroes 2 is een nieuw rollenspel van Belgische bodem met retrographics en simpele besturing. Dit spelletje kun je met één vinger besturen, al heeft het meer diepgang dan je aanvankelijk zou denken.

Lees verder na de advertentie.

Tap, tap, tap

De hoofdpersoon in Coin-Op Heroes 2 zit gevangen in een arcademachine en het is aan jou om hem hieruit te  bevrijden door talloze pixelige slechteriken om zeep te helpen. Daarbij verdien je muntjes om je leger op en uit te bouwen. De muntjes heb je ook nodig om naar andere gebieden te reizen in je zoektocht naar Death Stalker, de ultieme eindbaas in de game. Daarnaast kun je ze gebruiken om betere wapens en manschappen aan te schaffen, zodat je een kans maakt tegen de steeds grotere en sterkere tegenstanders.

In Coin-Op Heroes 2 ben je voornamelijk je duim aan het trainen. Door op het beeld de tappen, voer je namelijk aanvallen uit. Toch heeft het spel net wat meer om het lijf dan andere games die met één vinger zijn te besturen. Naarmate je verder komt, moet je tactisch te werk gaan om de juiste manschappen te kiezen. Bepaalde tussenbazen hebben de mogelijkheid om je leger in één klap te decimeren, waardoor je kwetsbaar wordt voor hun aanvallen.

Leg je het loodje, dan wordt je goudbundel ingenomen en kun je (bijna) van voorafgaan beginnen. Het is in dat geval slimmer om een eerder level te spelen om muntjes te verzamelen en je leger sterker te maken. Je kunt ook muntjes aanschaffen met echt geld, al is dat niet verplicht om plezier aan de game te beleven. Er zitten ook reclames in Coin-Op Heroes 2, maar die zitten de actie niet in de weg.

Coin-Op Heroes 2 downloaden

Prettig in Coin-Op Heroes 2 is dat de in-app aankopen uit te schakelen zijn, zodat bijvoorbeeld kinderen de game zorgeloos kunnen spelen. De app is 47MB groot en vereist Android 4.1 of hoger.

Download Coin-Op Heroes 2 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu