De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Geef je telefooncontacten een speciale plek met Contact HD Widgets

Gijs Ettes
19 januari 2014, 10:23
1 min leestijd
Geef je telefooncontacten een speciale plek met Contact HD Widgets
Contact HD widget

Voor de vrouwelijke fAndroid is er nu de app Contact HD Widgets, waarmee je je favoriete telefooncontacten een speciale plek op je homescreen geeft met kekke widgets. Zo kun je je wederhelft als foto in hartjesvorm weergeven, zodat je hem of haar snel kunt bereiken via sms, e-mail of telefoon. Je kunt daarnaast contacten groeperen, zodat je collega’s, vrienden en familieleden op één plek op je homescreen staan.

In totaal bevat Contact HD Widgets (gratis) 5 verschillende types widgets in verschillende afmetingen, zodat je kunt kiezen wat past op jouw homescreen. Contacten kun je snel importeren vanuit je telefoonboek en je kunt een widget zo instellen dat deze direct de contactpersoon belt als je erop tikt. De widgets hebben tevens de mogelijkheid om gemiste oproepen en nieuwe berichten te tonen. Contact HD Widgets ondersteunt de standaard berichten-app, maar ook Hangouts, GO SMS PRO, Handcent SMS.

Lees verder na de advertentie.

Contact HD Widgets is er in een gratis en een betaalde versie. Laatstgenoemde heeft een groter aanbod aan widgets om te kiezen en bevat meerdere talen. De app is echter nog niet naar het Nederlands vertaald. Contact HD Widgets is 8,6MB groot en werkt met vrijwel elk Android-toestel.

Download: Contact HD Widgets (gratis/€2,00)

Check ook ons artikel over Android widgets, met de beste tips en widgets voor jouw toestel!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu