De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Contract Killer 3D-shooter: kruip in de huid van een huurmoordenaar

Wouter Nijsen
17 mei 2011, 21:20
1 min leestijd
Contract Killer 3D-shooter: kruip in de huid van een huurmoordenaar
Contract-Killer-android

Contract Killer is een nieuwe game van Glu Mobile waarin je een huurmoordenaar speelt. Je begeeft je in de wereld van premiejagers, maffia en criminelen waar je via je eigen netwerk geheime opdrachten krijgt toegespeeld. Je hebt een waar arsenaal aan wapens tot je beschikking waarmee je je doelwit kunt uitschakelen. Spoor je doelwit op, selecteer een wapen en zoom-in en schiet om je opdracht tot een goed einde te brengen. Klinkt eenvoudig toch?

Het kan echter voorkomen dat je tijdens je missie betrapt wordt, of dat een op het oog eenvoudige opdracht een geplande hinderlaag blijkt te zijn. Zorg ervoor dat je dus niet teveel opvalt en probeer zo gericht mogelijk je doelwit uit te schakelen, het liefst door zo weinig mogelijk schoten te lossen. Ben je een liefhebber van dit genre games, dan is Contract Killer zeker een download waard. Al was het alleen maar omdat Glu Mobile de game gratis aanbiedt. Er zit echter wel een addertje onder het gras.

Lees verder na de advertentie.

Wil je gebruik kunnen maken van alle beschikbare wapens, dus ook de echte ‘big guns’, dan zul je deze eerst via een in-app-purchase moeten aanschaffen. Ander nadeel is dat Contract Killer ruim 250MB aan data bevat, dus zorg voor een Wi-Fi-verbinding en voldoende vrije ruimte op je geheugenkaart wanneer je de game voor het eerst start. Het blijkt overigens dat Contract Killer niet op alle Android-telefoons of -tablets, te installeren is. Een poging deze 3D-shooter op een Archos 101 tablet te installeren faalde jammerlijk met een melding dat er te weinig opslagruimte beschikbaar was, terwijl er wel degelijk ruimte genoeg was. Wellicht een probleem waar Glu Mobile nog even naar moet kijken? Contract Killer is gratis te downloaden in de Android Market of door de QR-code te scannen

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's