De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Cookbook: prachtige Holo-app met gerechten om van te watertanden

Redactie
8 februari 2014, 16:31
1 min leestijd
Cookbook: prachtige Holo-app met gerechten om van te watertanden
cookbook

Bij AndroidPlanet houden we van Holo-apps. Dit zijn apps die de designrichtlijnen van Google volgen en veelal een mooie en minimalistische interface hebben die gemakkelijk te navigeren is. Cookbook hoort tot die groep: de roze Holo-app met prachtige afbeeldingen van gerechten om van te watertanden is een uitstekend voorbeeld van een simpele en doeltreffende app die fraai design combineert met handige recepten.

De Cookbook Android-app laat je gemakkelijk heerlijke recepten maken, naar specifieke gerechten zoeken of jouw eigen recepten opslaan, inclusief foto.

Lees verder na de advertentie.

Cookbook Android

De Cookbook Android-app biedt secties met met aanbevolen recepten, jouw favorieten en een handige zoekfunctie om naar specifieke gerechten en andere lekkernijen te zoeken. Bij de recepten staat voor hoeveel mensen het gerecht geschikt is, of het vegetarisch is en wat de bereidingstijd is. Ondanks dat de app in het Engels is, meldt de app ook hoeveel gram iets is. Altijd handig, waardoor ook Nederlanders gemakkelijk recpeten kunnen bereiden. En heb je de foto’s binnen de app al gezien? Wow. Ze zijn gewoonweg prachtig.

Cookbook werk zowel on- als offline, is geoptimaliseerd voor kleine en grote schermen en laat je ook jouw eigen recepten bewaren, inclusief foto van het eindresultaat. Ook is het mogelijk om recepten als favoriet te markeren, om ze niet te vergeten en op te slaan om op een andere dag te gebruiken. Heb je een lekker recept gevonden? Met de ingebouwde deelfunctie kun je ‘m snel met anderen delen.

De Cookbook Android-app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download: Cookbook (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu