De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Copy Bubble: handig klembord maakt kopiëren en plakken super simpel

Gijs Ettes
20 juni 2014, 13:36
1 min leestijd
Copy Bubble: handig klembord maakt kopiëren en plakken super simpel
Copy Bubble

Copy Bubble is een lichtgewicht app die dienstdoet als een klembord voor alle tekst en plaatjes die je wilt kopiëren en plakken op je Android-toestel. De werking van de app kan niet simpeler: je kopieert  vanuit elke andere app zinsneden of plaatjes door er even op te drukken en de kopieerfunctie van Android te gebruiken. Copy Bubble maakt een aparte bubbel aan voor alles dat je kopieert  en je klembord bereik  je snel door op de kleine vliegende  widget te tikken. Deze toont het aantal gekopieerde objecten, is te verplaatsen en verdwijnt automatisch als je Copy Bubble afsluit.

Lees verder na de advertentie.

Vanuit Copy Bubble zie je alle tekst en plaatjes die je hebt gekopieerd onder elkaar. Je kunt ze gemakkelijk in een andere app of bestand plakken en delen via mail, sociale media, een sms’je en ga zo maar door. Ben je klaar met het gekopieerde bestand, tik dan op het kruisje om het te verwijderen van het klembord. Door de notificatiebalk naar onder te trekken, kun je daarnaast de vliegende widget verbergen of Copy Bubble afsluiten.

Copy Bubble downloaden

Via onderstaande link kun je de app downloaden. Copy Bubble is gratis, vereist Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger en is slechts 2MB groot.

Download Copy Bubble in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu