Copy Bubble: handig klembord maakt kopiëren en plakken super simpel

Copy BubbleCopy Bubble is een lichtgewicht app die dienstdoet als een klembord voor alle tekst en plaatjes die je wilt kopiëren en plakken op je Android-toestel. De werking van de app kan niet simpeler: je kopieert  vanuit elke andere app zinsneden of plaatjes door er even op te drukken en de kopieerfunctie van Android te gebruiken. Copy Bubble maakt een aparte bubbel aan voor alles dat je kopieert  en je klembord bereik  je snel door op de kleine vliegende  widget te tikken. Deze toont het aantal gekopieerde objecten, is te verplaatsen en verdwijnt automatisch als je Copy Bubble afsluit.

Vanuit Copy Bubble zie je alle tekst en plaatjes die je hebt gekopieerd onder elkaar. Je kunt ze gemakkelijk in een andere app of bestand plakken en delen via mail, sociale media, een sms’je en ga zo maar door. Ben je klaar met het gekopieerde bestand, tik dan op het kruisje om het te verwijderen van het klembord. Door de notificatiebalk naar onder te trekken, kun je daarnaast de vliegende widget verbergen of Copy Bubble afsluiten.

Copy Bubble downloaden

Via onderstaande link kun je de app downloaden. Copy Bubble is gratis, vereist Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger en is slechts 2MB groot.

Download Copy Bubble in Google Play (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.