Met deze app verander je elke smartphone in een Galaxy S8 of iPhone X

Thomas Haenen
14 september 2017, 10:56
2 min leestijd
Met deze app verander je elke smartphone in een Galaxy S8 of iPhone X

Wil je de indruk wekken dat je een smartphone met voorkantvullend scherm hebt, maar heb je niet het geld voor de Samsung Galaxy S8 of iPhone X? Gebruik dan Cornerfly.

Lees verder na de advertentie.

Maak ronde randen met Cornerfly

Voorkantvullende smartphones zijn onbetwist dé grote mobiele trend van 2017. Steeds meer fabrikanten leveren smartphones af met displays die doorlopen tot aan of zelfs in de zijkant. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar houdt het toestel ook nog eens compact. Gebruikers profiteren van een groot scherm, zonder dat de smartphone te lomp wordt.

Helaas zijn randloze smartphones vaak nog wel peperduur. De iPhone X, Apple’s variant op het design, wordt vanaf november in Nederland verkocht voor 1159 euro. Ook voor een Samsung Galaxy S8 betaal je al gauw meer dan 600 euro. Goedkopere alternatieven als de Wiko View liggen pas later dit jaar in de winkels. Dus wat doe je, als je mee wil kunnen met de mooiste smartphones van het moment?

Dan installeer je Cornerfly. Met deze app voeg je namelijk ronde hoeken toe aan het scherm van je Android-smartphone. Het is natuurlijk een beetje valsspelen, maar wel de goedkoopste manier om dit toffe effect op je eigen beeld te krijgen.

Nadat je Cornerfly de juiste permissies hebt gegeven, kun je instellen hoe de hoeken er precies uit moeten zien. Bepaal of ze alleen aan de boven- of onderkant getoond worden, hoe groot de hoeken precies zijn en wat voor achtergrondkleur ze hebben. Ook kun je instellen of bepaalde apps uitgesloten moeten worden, zodat je ze bijvoorbeeld niet ziet in Netflix of YouTube.

Cornerfly voor Android downloaden

Je kunt Cornerfly downloaden via onderstaande link naar de Play Store. De app werkt op elke toestel met Android 4.0 of nieuwer en is gratis. Helaas zijn in deze gratis versie niet alle features beschikbaar en krijg je soms reclames te zien na het aanpassen van een instelling. Wil je daar vanaf, dan zul je eenmalig 1,19 euro moeten betalen.

Download Cornerfly in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu