Download: prachtige lockscreenvervanger Cover bèta nu voor iedereen

Gijs Ettes
13 december 2013, 10:23
1 min leestijd
Download: prachtige lockscreenvervanger Cover bèta nu voor iedereen
Cover bèta

Cover is een innovatieve vervanger van het vergrendelscherm in Android en zorgt ervoor dat je op het juiste moment snel beschikt over de apps die je nodig hebt. Deze lockscreenvervanger heeft een minimalistisch design en leert van je gedrag nadat je hem langer gebruikt. De Cover bèta is nu voor alle Android-gebruikers geopend, zodat je de app direct uit Google Play kunt downloaden.

Met behulp van je locatie ziet Cover of je je thuis, in de auto of op het werk bevindt. Op basis daarvan worden op het lockscreen de meest relevante en veelgebruikte apps getoond. Zo heb je bijvoorbeeld thuis snel toegang tot de browser, Spotify en Instagram, terwijl op werk voornamelijk apps met betrekking tot productiviteit worden getoond. Ook handig: als je in de auto zit, kun je in een oogwenk Google Maps Navigatie starten om een route te plannen. Handig!

Lees verder na de advertentie.

Cover bèta downloaden

Vanuit het lockscreen ga je met een veeg over het scherm naar de gewenste app. Met hetzelfde gemak check je even notificaties of wissel je tussen apps. Cover zit niet in de weg van de functionaliteit van Android, maar geeft je juist sneller toegang tot veelgebruikte toepassingen. Dat bespaart tijd en zorgt er – in theorie – voor dat je accu zo’n tien procent langer meegaat.

Momenteel is er nog sprake van een Cover bèta, wat betekent dat er mogelijk nog bugs in de app zitten. Die zijn wij tot op heden gelukkig nog niet tegengekomen. In de video hieronder krijg je een indruk van de werking en het design van de app. Met de link eronder kun je Cover direct downloaden in de Play Store.

Download: Cover bèta (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's