De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Prachtige lockscreenvervanger Cover overgenomen door Twitter

Redactie
8 april 2014, 7:51
2 min leestijd
Prachtige lockscreenvervanger Cover overgenomen door Twitter
cover twitter

Die zag je niet aankomen: de populaire en ronduit prachtige lockscreenvervanger Cover is overgenomen door Twitter. De makers van Cover melden dat er “voorlopig” nog niets veranderd aan Cover: de app blijft gewoon in de huidige vorm bestaan. De plannen die Twitter met de app heeft, blijven echter onbekend. “Twitter gelooft, net als Cover, in de enorme potentie van Android. Ze delen onze visie dat smartphones veel slimmer kunnen zijn en meer context kunnen bieden. En dat gaan we samen verwezenlijken”, aldus de mensen achter Cover.

Cover is een innovatieve vervanger van het vergrendelscherm in Android en zorgt ervoor dat je op het juiste moment snel beschikt over de apps die je nodig hebt. Deze lockscreenvervanger heeft een minimalistisch design en leert van je gedrag nadat je hem langer gebruikt.

Lees verder na de advertentie.

Over Cover

Cover bèta

Met behulp van je locatie ziet Cover of je je thuis, in de auto of op het werk bevindt. Op basis daarvan worden op het lockscreen de meest relevante en veelgebruikte apps getoond. Zo heb je bijvoorbeeld thuis snel toegang tot de browser, Spotify en Instagram, terwijl op werk voornamelijk apps met betrekking tot productiviteit worden getoond. Ook handig: als je in de auto zit, kun je in een oogwenk Google Maps Navigatie starten om een route te plannen. Handig!

Vanuit het lockscreen ga je met een veeg over het scherm naar de gewenste app. Met hetzelfde gemak check je even notificaties of wissel je tussen apps. Cover zit niet in de weg van de functionaliteit van Android, maar geeft je juist sneller toegang tot veelgebruikte toepassingen. Dat bespaart tijd en zorgt er – in theorie – voor dat je accu zo`n tien procent langer meegaat.

Cover staat ook in onze lijst van thema-apps, met meer launchers en andere apps om je Android aan te passen. Of check ons artikel over Android aanpassen, met zes toffe apps om je Android te customizen.

Cover video

Download

Cover verkeert nog in een bètafase, maar is stabiel genoeg om dagelijks te gebruiken. De app is te installeren op apparaten met Android 4.1 en hoger.

Download: Cover Lock Screen (gratis)

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's