De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Cowon D3-klok als widget

Redactie
7 februari 2011, 15:04
1 min leestijd

Er verschijnen met enige regelmaat nieuwe klokwidgets in de Android Market of op het forum van XDA-developers. Soms belichten we er eentje op Android Planet, zoals deze look-a-like van de klok van de Cowon D3. Gebruikers kunnen de widget nog flink aanpassen, zoals het lettertype en de weergave van 12 of 24 uur. Ook kun je een eigen kleur kiezen, zoals groen, geel of blauw. Om de widget te downloaden heb je een account nodig op het forum van XDA-developers. Vervolgens kun je de widget naar keuze downloaden (iedere kleur heeft een eigen apk’tje).

Op zoek naar een andere klok? Misschien is Typography Wall iets voor jou, een niewue live wallpaper met klok, datum en accustatus. De Live Wallpaper maakt gebruik van de OwnSkin-framework, waarmee iedereen een eigen live wallpaper kan creëren. Ontwikkelaar WolfLabs biedt Typography Wall gratis aan, net als zijn andere Live Wallpapers: Simply Clock Live en Clock Art Live.

Lees verder na de advertentie.

Heb je geen HTC-telefoon en wil je wel graag de klok van Sense? Installeer dan Beautiful Widgets, waarmee je de flip-clock van HTC kunt installeren. De applicatie komt met erg veel widgets, zoals superklokken en weermodules. Deze app kost 99 eurocent in de Android Market.

Via: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu