Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Crazy Taxi arriveert eindelijk op Android

Gijs Ettes
11 juli 2013, 17:51
1 min leestijd
Crazy Taxi arriveert eindelijk op Android
crazy taxi 2

Sega brengt arcade- en console-klassieker Crazy Taxi eindelijk naar Android. Deze game behoeft eigenlijk weinig uitleg: breng je passagiers via zo bizar en snel mogelijke wegen naar hun bestemming. Raakt je tijd op, dan ben je af.

Lees verder na de advertentie.

De mobiele versie van de game is sinds eind 2012 beschikbaar voor iPhone en iPad, maar Android-bezitters kunnen nu dus ook aan de slag met de klassieker. Crazy Taxi bestuur je via het touchscreen. Rechts onderin is het gaspedaal en de rem te vinden; links onderin vind je de pijlen waarmee je naar links of rechts stuurt. Sturen via kantelen kan ook, maar beide vormen behoeven wel enige gewenning. Een arcadekast of controller blijft natuurlijk lekkerder spelen.

crazy taxi

Crazy Taxi vol van opties

Het spel heeft verschillende modi om in te racen, want dat doe je eigenlijk: racen tegen de tijd. In de klassieke arcade-modus loopt die tijd constant terug, en verdien je minuten met het tevreden stellen klanten. Je kunt echter ook kiezen voor 3 tot 10 minuten rond mogen rijden, wat weer iets relaxter is.

De game bevat ook de minigames van de Dreamcast-versie van het spel, waardoor je bijvoorbeeld kunt bowlen met auto’s. Al met al is Crazy Taxi een erg compleet pakket, als je er voor wilt betalen althans.

Download: Crazy Taxi (€4,71)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu