Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

CrazyCat: Android-game voor jou en je kat

Redactie
26 juli 2011, 21:12
1 min leestijd
CrazyCat: Android-game voor jou en je kat
CrazyCat HD tabletapp

CrazyCat is een Android-game speciaal gemaakt voor katten. De bedoeling van het spel is dat je kat de beestjes op het scherm probeert te vangen. Hoe vaker hij deze raakt, des te meer punten hij scoort. CrazyCat dient op je Android-tablet geherinstalleerd te worden, maar om het spelplezier te vergroten kun je ook een bijbehorende afstandsbedieningsapp downloaden op je telefoon zodat je de beestjes die de kat probeert te vangen kunt besturen.

De beestjes die je je kat kunt laten vallen zijn een muis, een kleurige vlinder een gekko (hagedis). Als je kat een beestje raakt hoor je ook daadwerkelijk een geluid. Hoe meer beestjes je kat weet te raken, des te hoger het uiteindelijke puntenaantal. Om samen met je kat te spelen dien je de aparte controller te downloaden op je Android-telefoon. Deze maakt via bluetooth verbinding met je tablet zodat je zelf kunt bepalen in welk richting de beestjes op de tablet uitgaan.

Lees verder na de advertentie.

Of het verstandig is om je kat te laten spelen met je Android-tablet is natuurlijk een ander verhaal. Het lijkt wel verstandig om een screencover aan te brengen voordat je je kat loslaat op je tablet. Hieronder een video van een kat die de app uitgebreid aan het testen is.

Downloaden via Android Market: CrazyCat HD (gratis)

Downloaden via Android Market: CrazyCat HD Controller (gratis)

Bron: AndroLib

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu