CrossTxT voor Android: sms’en vanaf je computer

Redactie
23 mei 2011, 20:57
1 min leestijd
CrossTxT voor Android: sms’en vanaf je computer
crosstxt android

CrossTxT is een applicatie die het mogelijk maakt om vanaf een computer te sms’en met je eigen telefoonnummer. De app is op dit moment nog in een (gesloten) betafase. Via de website van CrossTxT kun je een betasleutel aanvragen; het is vanwege de populariteit echter niet te garanderen dat je deze snel zult ontvangen.

CrossTxT biedt veel voordelen in vergelijking met andere applicaties die ongeveer hetzelfde doen. Zo is CrossTxT erg betrouwbaar en worden berichten en contacten probleemloos met je telefoon gesynchroniseerd. De berichten die via CrossTxT verzonden worden zijn beveiligd dankzij een SSL-verbinding. Daarnaast zijn alle sms-berichten die online staan, gecodeerd, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Buiten de website heeft CrossTxT heeft ook een Chrome-extensie. Deze geeft meldingen bij nieuwe sms-berichten en biedt ook de mogelijkheid tot het versturen van berichten.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar van CrossTxT is op dit moment nog volop bezig met het toevoegen van nieuwe functies die later beschikbaar zullen komen. Zo zal er onder andere een zoekfunctie worden toegevoegd aan de webversie. De CrossTxT-app is via onderstaande button (gratis) te downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu