De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Crowdfundingplatform Indiegogo brengt Android-app uit

Redactie
12 december 2014, 12:02
1 min leestijd
Crowdfundingplatform Indiegogo brengt Android-app uit

Crowdfundingplatform Indiegogo, de grote concurrent van Kickstarter, heeft zijn eigen Android-app uitgebracht, waarmee gebruikers projecten kunnen bezoeken, volgen en steunen.

Lees verder na de advertentie.

Via crowdfunding kunnen mensen projecten financieel steunen. Dit varieert van een game die wordt gemaakt tot een slimme koffer. Creatievelingen kunnen via crowdfunding geld ophalen om hun product in productie te laten gaan, en degenen die het steunen krijgen dit product als het klaar is.

Kickstarter heeft nog geen Android-app, maar Indiegogo nu wel. Indiegogo wordt met name gebruikt door projecten die niet op Kickstarter worden toegelaten, waarbij het veel conceptproducten betreft. Daarmee vind je dus vaker ‘gekke dingen’ op Indiegogo. Onder andere de projecten voor de Ubuntu Edge-smartphone en Jolla-tablet zijn beide op Indiegogo geplaatst.

Indiegogo Android-app: wat kun je ermee?

De Indiegogo Android-app toont verschillende projectcategorieën waar gebruikers crowdfundingprojecten kunnen bekijken en door projecten kunnen bladeren. Als je op een project drukt, krijg je meer informatie te zien, zoals foto’s, een video en de mogelijkheden die je hebt om het project financieel te ondersteunen.

Als je een project hebt gesteund, kun je via de app op de hoogte blijven van nieuwe updates en ontwikkelingen. Ook is er een speciaal tabblad waar gebruikers hun persoonlijke informatie kunnen zien, zoals de projecten die zij hebben gesteund.

Download de Indiegogo Android-app

De Indiegogo Android-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Indiegogo in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu