De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Crumble Messenger is de hardcore-versie van Snapchat

Redactie
20 januari 2014, 19:02
1 min leestijd
Crumble Messenger is de hardcore-versie van Snapchat
Crumble Messenger

“Gone in 60 seconds.” Zo luidt de slogan van Crumble Messenger, een chat-app die het idee van Snapchat ‘leent’ en er een hardcore-modus aan toevoegt. Net als bij Snapchat verdwijnen de verstuurde berichten, maar bij Crumble Messenger verdwijnen de berichten altijd na zestig seconden – ook als de ontvanger het bericht nog niet heeft gezien.

Een reden om nog verslaafder aan je smartphone te raken, zo willen de ontwikkelaars doen geloven. De notificatie van het ontvangen bericht blijft daarbij zichtbaar, waardoor je dus zeker weet dat je – indien de zestig seconden zijn vertreken – een bericht hebt gemist.

Lees verder na de advertentie.

Crumble Messenger: zo ziet de app eruit

Crumble Messenger gebruikt een blauwe interface die vrij simpel in gebruik is. Je begint een gesprek door een link naar een contactpersoon te sturen. Als hij de app installeert, kan hij deze link openen. Eenmaal geopend kun je het gesprek een naam geven en beginnen met chatten. Het is dus niet noodzakelijk om een profiel bij de chat-app te registeren: altijd een voordeel. Ook ondersteunt Crumble Messenger groepen.

Ook kunnen gebruikers van Crumble Messenger emoji’s aan hun berichten toevoegen of een geluidje afspelen dat als reactie op een Crumble-bericht kan dienen. Zo heb je de mogelijkheid om geluiden als een scheet, LOL, applaus of gaap te versturen, die anderen vervolgens kunnen horen.

Crumble Messenger is gratis te downloaden voor apparaten met Android 2.3 en hoger.

Download: Crumble Messenger (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu