Vind mensen om te knuffelen met nieuwe Android-app

Redactie
9 februari 2015, 15:52
1 min leestijd

Cuddlr is een Android-app waarmee je kunt zoeken naar mensen die zin hebben om te knuffelen. Volgens de makers is het geen dating-app, maar “een app die mensen bij elkaar wil brengen”.

Lees verder na de advertentie.

Terwijl we worden overspoeld met dating-apps als Tinder, wil Curddlr volgens de makers iets anders doen. Want iedereen wordt volgens hen blij van een knuffel. Waarom zouden we dan niet knuffelen met vreemden?

Cuddlr: niet mooi, wel lief

Cuddlr heeft niet het mooiste design, want er wordt te veel gebruikgemaakt van  witruimtes. De app werkt echter wel wel goed, waarbij Cuddlr kijkt naar jouw huidige locatie om anderen te zoeken. De beschikbare mensen worden gesorteerd op basis van hun beoordeling. Als je namelijk met iemand knuffelt, kun je ‘m een beoordeling geven of het leuk of juist niet leuk was.

Als je iemand hebt gevonden waarmee je wilt knuffelen, kun je hem of haar een berichtje sturen om vervolgens een tijd af te spreken. Bij elke Cuddlr-gebruiker wordt tevens getoond hoe lang je naar degene moet reizen om een knuffel te krijgen.

“Cuddlr biedt een fijn alternatief binnen de scharrelcultuur, waarmee je gemakkelijk andere mensen ontmoet en een fysieke connectie kunt maken”, aldus de makers.

Download Cuddlr

Cuddlr is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download Cuddlr in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu