Vind de tofste games uit Google Play met deze handige app

Wouter Nijsen
14 juni 2015, 13:18
1 min leestijd
Vind de tofste games uit Google Play met deze handige app

Google Play staat vol met leuke games en daarom is het soms lastig om de beste er uit te pikken. Curated, een handige app die vanaf nu beschikbaar is, helpt je hierbij.

Lees verder na de advertentie.

Spelletjes ontdekken met Curated

Als je weleens een kijkje neemt in de gamessectie van Google Play valt al gauw op dat er dagelijks honderden nieuwe spelletjes verschijnen. Het meerendeel hiervan is rotzooi, maar er zitten er ook een aantal bij die wél de moeite waard zijn. Om deze apps alsnog te vinden, kun je sinds kort de nieuwe app Curated gebruiken. Curated verzamelt de beste games uit Google Play en presenteert die in een fijn overzicht.

Curated biedt momenteel meer dan 75 uitstekende Android-games, die zijn onderverdeeld in ongeveer  25 verschillende categorieën. Tof aan Curated is de handige zoekfunctie, waarmee je binnen een mum van tijd precies het spelletje dat je zoekt kunt vinden.

Hierbij breng je filters aan  door een bijvoorbeeld een specifiek genre te selecteren. Een andere handige feature is de mogelijkheid om aan te geven dat je alleen naar gratis games op zoek bent. Verder kun je aangeven dat je geen spelletjes met in-app aankopen wilt vinden. Er zijn dus genoeg opties aanwezig om je voorkeuren aan te geven.

Curated voor Android downloaden

Curated is momenteel als  bètaversie beschikbaar, dus het is mogelijk dat je tegen een aantal gekke bugs aanloopt. De app is al wel in Google Play te vinden, is 2,7MB groot en via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Download Curated in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu