De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Current Flow: toffe puzzelgame laat je spelen met electriciteit

Wouter Nijsen
7 juli 2015, 16:46
1 min leestijd
Current Flow: toffe puzzelgame laat je spelen met electriciteit

Current Flow is één van de toffere Android-games die je deze week speelt. In het spel moet je puzzelen met electriciteit, wat al snel flink pittig wordt.

Lees verder na de advertentie.

Puzzelen met elektriciteit

Current Flow is een leuke puzzelgame met een simpele opzet, maar waar je wel slim te werk moet gaan. In de game start je elk level met een aantal zeshoeken, waarvan er in twee een gloeilamp hangen. Het is de bedoeling om deze met elkaar  te verbinden, door de overige vlakjes om te toveren tot een volledig stroomcircuit. Door op de overige blokjes te tikken, draai je ze. Draai elk zeshoek op de juiste manier en je hebt de puzzel voltooit.

Zoals een goede puzzelgame betaamt zijn de beginnende levels vrij simpel, maar dien je later steeds beter na te denken. Waar je eerst start met slechts een enkele gloeilamp, worden er al snel meerdere toegevoegd. Ook worden er draadloze onderdelen geïntroduceerd die het stroom overal naartoe kunnen sturen. Dat maakt de game lekker uitdagend, maar zelden wordt het frusterend moeilijk.

Current Flow is verder voorzien van een simpel, maar fraai design en heeft een rustgevende soundtrack die speciaal voor de game is gemaakt. Standaard zijn er vijftig levels aanwezig, dus je kunt genoeg uurtjes in het spelletje kwijt.

Current Flow voor Android downloaden

Ook tof aan Current Flow is dat de game helemaal gratis te spelen is. Waar veel gratis apps ervoor kiezen om te werken met in-app aankopen, doet Current Flow dat (gelukkig) niet. De game is via onderstaande link gratis te downloaden, 24MB groot en vereist Android 2.2 of hoger voor de installatie.

Download Current Flow in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu