Cut the Birds: rare combinatie van Angry Birds en Fruit Ninja

Cut the Birds: rare combintie van Angry Birds en Fruit NinjaBij sommige spellen is het wel heel duidelijk waar ze op gebaseerd zijn en Cut the Birds laat niets aan de verbeelding over. Het spel is een duidelijke kloon van Fruit Ninja waarbij het fruit vervangen is door de bekende vogels van Angry Birds. Hoewel de titel doet vermoeden dat er ook van Cut the Rope spelelementen ‘geleend’ zijn, is er werkelijk niets van terug te vinden in deze ‘game mashup’.

De gameplay is exact hetzelfde zoals bij Fruit Ninja. De bedoeling is om zoveel mogelijk fruit vogels door te snijden met je vinger die op scherm afvliegen, terwijl dit bemoeilijkt wordt door bommen die er tussendoor worden gegooid. Ook hier krijg je meer punten als je meerdere vogels tegelijkertijd doorsnijdt. Raken drie vogels het scherm dan zal deze breken en dan ben je af.

Het spel is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.2 nodig om Cut the Birds te kunnen spelen. Hoewel de game refereert naar de topgames Angry Birds, Fruit Ninja en Cut the Rope is deze helaas niet zo goed.

Downloaden via Android Market: Cut the Birds (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.