Cut the Birds: rare combinatie van Angry Birds en Fruit Ninja

Redactie
21 oktober 2011, 13:39
1 min leestijd
Cut the Birds: rare combinatie van Angry Birds en Fruit Ninja
Cut the Birds: rare combintie van Angry Birds en Fruit Ninja

Bij sommige spellen is het wel heel duidelijk waar ze op gebaseerd zijn en Cut the Birds laat niets aan de verbeelding over. Het spel is een duidelijke kloon van Fruit Ninja waarbij het fruit vervangen is door de bekende vogels van Angry Birds. Hoewel de titel doet vermoeden dat er ook van Cut the Rope spelelementen ‘geleend’ zijn, is er werkelijk niets van terug te vinden in deze ‘game mashup’.

De gameplay is exact hetzelfde zoals bij Fruit Ninja. De bedoeling is om zoveel mogelijk fruit vogels door te snijden met je vinger die op scherm afvliegen, terwijl dit bemoeilijkt wordt door bommen die er tussendoor worden gegooid. Ook hier krijg je meer punten als je meerdere vogels tegelijkertijd doorsnijdt. Raken drie vogels het scherm dan zal deze breken en dan ben je af.

Lees verder na de advertentie.

Het spel is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.2 nodig om Cut the Birds te kunnen spelen. Hoewel de game refereert naar de topgames Angry Birds, Fruit Ninja en Cut the Rope is deze helaas niet zo goed.

Downloaden via Android Market: Cut the Birds (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu