Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Cut the Rope voegt 25 nieuwe levels toe met Toy Box update

Redactie
30 september 2011, 16:32
1 min leestijd
Cut the Rope voegt 25 nieuwe levels toe met Toy Box update
Cut the Rope voegt 25 nieuwe levels toe met Toy Box update

Cut the Rope is al enige tijd een van de populairste betaalde applicaties in de Android Market. Nu heeft ontwikkelaar ZeptoLab een update uitgebracht voor het verslavende puzzelspelletje. De Toy Box update 1.1 voegt 25 nieuwe levels toe waaronder enkele nieuwe spelwijzen zoals een trampoline. Zo moet je Om Nom gaat leren springen voordat hij zijn felbegeerde snoepjes kan verzamelen.

In totaal zijn er nu 200 levels beschikbaar voor de originele Cut the Rope, verdeeld over 8 boxen. Cut the Rope blinkt vooral uit in de eenvoud. Het doel is om snoepjes in de mond van het lieve monstertje Om Nom te krijgen. Voor elke snoepje krijg je een ster, bedoeling is om bij elk level drie sterren te behalen. Hiervoor moet je touwtjes doorsnijden met je vinger, maar ook bubbels kapot prikken en nu dan ook trampolines gaan bedienen.

Lees verder na de advertentie.

De Toy Box update is gratis beschikbaar voor diegenen die Cut the Rope al geïnstalleerd hebben. Als je de game nog niet hebt kun je deze voor 68 eurocent downloaden in de Android Market. Om de game te spelen heb je minimaal Android 1.6 nodig.

Downloaden via Android Market: Cut the Rope (€0,68)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu