De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

CyanogenMod 9 Music app nu al te downloaden voor ICS

Redactie
17 januari 2012, 14:07
1 min leestijd
CyanogenMod 9 Music app nu al te downloaden voor ICS
CyanogenMod 9 Music app nu al te downoaden voor ICS

Hoewel de makers van de alternatieve rom CyanogenMod druk bezig zijn om Ice Cream Sandwich te implementeren, is het nu al mogelijk om van de nieuwe CyanogenMod 9 Music app gebruik te maken. Deze is los te downloaden, en zal binnenkort ook in de Android Market verschijnen. De muziek-app brengt diverse thema’s met zich mee, meer veegbewegingen, eigen notificaties en nieuwe widgets en locksreens. Jammer genoeg is de app vooralsnog alleen maar te gebruiken als je Ice Cream Sandwich of een vroege build van CyanogenMod 9 op je telefoon hebt staan.

In vergelijking met de standaard muziek-app in Ice Cream Sandwich biedt de CyanogenMod 9 Music app veel meer mogelijkheden om deze aan te passen aan je eigen voorkeur. Zo kan je kiezen uit diverse thema’s en kan je bijvoorbeeld op het lockscreen weergeven naar welk nummer je aan het luisteren bent. Ook zijn er widgets beschikbaar en kan je met een lange druk op het scherm de Shuffle-modus inschakelen. Het is niet mogelijk om muziek via Google Music te streamen, een service die officieel nog niet in Nederland beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

De CyanogenMod 9 Music app is hier los te downloaden. In de komende weken zal de app ook te vinden zijn in de Android Market. Jammer genoeg heb je dan wel Ice Cream Sandwich nodig, dus het aantal gebruikers zal beperkt zijn. Als je besluit een vroege versie van CyanogenMod 9 op je telefoon te installeren kan je ook van muziek-app gebruik maken.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's