CyanogenRom Downloader werkt je custom rom nu automatisch bij

cyanogenrod downloaderAls je graag van CyanogenMod gebruik maakt, kende je CyanogenRom Downloader waarschijnlijk al. Die app is na zijn laatste update nog veel beter geworden.

Je kunt nu namelijk zelf instellen wanneer hij automatisch zoekt naar een nieuwe versie van je huidige CyanogenMod-installatie, midden in de nacht bijvoorbeeld.  Hierbij is bovendien in te stellen dat hij eerst een backup maakt van al je gegevens, zonder dat jij er omkijken naar hebt dus.

CyanogenRom Downloader vrij gemakkelijk in te stellen

Die laatste optie zit wel een beetje verstopt in de instellingen van de app, maar hij is er zeker. Je kunt daarnaast apart instellen wanneer er nieuwe versies van een CyanogenMod-rom worden gedownload en wanneer hij geïnstalleerd wordt moet worden. Misschien heb je overdag ergens de beschikking over razendsnel internet en wil je dat de app die download dan even doet.

Let er trouwens op dat je deze app waarschijnlijk niet in combinatie met een alarm moet gebruiken. Na een succesvolle of minder succesvolle installatie kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je telefoon even in een zogeheten ‘boot loop’ raakt of de momenteel ingestelde gewoon even vergeten is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: CyanogenROm Downloader (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.