CyberLink lanceert PowerDVD Mobile voor Android-tablets

Redactie
5 september 2011, 11:13
1 min leestijd
CyberLink lanceert PowerDVD Mobile voor Android-tablets
CyberLink lanceert PowerDVD Mobile voor Android-tablets

Cyberlink heeft een mobiele versie van PowerDVD uitgebracht voor Honeycomb. Net zoals de desktopversie van de software is het mogelijk om video’s in diverse formaten te bekijken. Met PowerDVD Mobile is het ook mogelijk om via de computer media naar je tablet te streamen. Hierdoor kun je video’s op je Honeycomb-tablet bekijken zonder dat je deze bestanden eerst hoeft over te zetten.

Naast het streamen van video’s van de pc naar de tablet is het ook mogelijk om deze draadloos vanaf de pc op de tabel op te slaan in MP4-formaat. Hierdoor kun je deze later bekijken wanneer het jou uitkomt en je niet in de buurt van je pc bent. Ook is het mogelijk om video’s vanuit de app naar DNLA-apparaten zoals televisie te streamen. Naast video’s kun je ook muziek en foto’s met PowerDVD Mobile bekijken. Zo kun je onder meer muziekspeellijsten creëren of diavoorstellingen van je foto’s maken.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel de app er gelikt uitziet, hangt er wel een noemenswaardig prijskaartje aan. PowerDVD Mobile kost 14,05 euro en dat is aan de hoge kant voor een mediaspeler met streamingfunctionaliteit. Om de mobiele mediaspeler van Cyberlink te installeren heb je minimaal Android 3.0 nodig en een tablet met een resolutie van 1280×800, 1280×768 of 1024×600.

Downloaden via Android Market: PowerDVD Mobile (€14,05)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu