De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Cymera: een bijzondere camera-app voor Android

Redactie
4 mei 2012, 8:47
1 min leestijd
Cymera: een bijzondere camera-app voor Android
Cymera
Cymera

Naar aanleiding van het artikel ‘De zes beste en leukste camera-apps voor Android‘ kregen wij een interessante tip binnen van bezoeker Kasper. Hij tipte als toevoeging Cymera: een camera-app gemaakt door de Zuid-Koreaanse internetprovider SK Communications. De gratis app zit boordevol handige toevoegingen en heeft een paar bijzondere fotobewerkingsmogelijkheden.

Voor een gratis app is Cymera echt enorm uitgebreid. De app ondersteunt zeven verschillende cameralenzen, waaronder fisheye, panorama, dubbele lens en pop4. Met laatstgenoemde lens krijg je een verticale rits foto’s die doet denken aan de typerende fotohokje-foto’s. Het is mogelijk om een tijdklok in te stellen, fotostabilisatie te activeren, foto’s te maken met een druk op het touchscreen of specifiek de focus in een foto te bepalen. Als je een foto hebt geschoten, kun je deze door middel van vier standaard filters aanpassen of je eigen draai eraan geven met licht- en kleureffecten. Zelfs gezichten zijn drastisch aan te passen. Je kunt de grootte van ogen veranderen, iemand laten te lachen en zelfs personen een stuk dunner maken.

Lees verder na de advertentie.

Naast de foto fotobewerkingsmogelijkheden beschikt de app ook over stickers, lijsten en maskers die je aan foto’s kunt toevoegen. De gemaakte en bewerkte foto’s worden in een aparte map op je geheugenkaart opgeslagen en kun je gemakkelijk delen via Facebook en Twitter.

Download: Cymera (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu