De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Narrate: fraaie dagboek-app met Material Design

Gijs Ettes
8 december 2014, 10:22
1 min leestijd
Narrate: fraaie dagboek-app met Material Design

Narrate is een fraaie app met Material Design die je notities en een dagboek laat bijhouden. Hij werkt prima samen met diverse Google- en cloud-apps.

Lees verder na de advertentie.

Gemakkelijk notities maken

De functionaliteit van Narrate is behoorlijk rechttoe rechtaan. Nadat je inlogt met je Google-account kom je in het startscherm van de app waar je middels het pennetje rechtsonder je eerste bericht kunt tikken. Je kunt zowel een titel als notitie invoeren, alsmede de tijd, datum, locatie, een foto en tags. Ook is het mogelijk om een bericht toe te markeren als favoriet, zodat je het gemakkelijk terugvindt.

Omdat je notities in Narrate een datum meegeeft, komen ze ook terecht in je agenda. Verder is het mogelijk om reminders voor belangrijke gebeurtenissen in te stellen en om notities naar jezelf te versturen. Het navigeren door Narrate werkt snel en vlekkeloos, zodat je direct gedachtes kunt invoeren zonder dat je hoeft te wachten tot de app is ingeladen. Standaard is het mogelijk om data te synchroniseren met Google Drive. Wil je ook met Dropbox of Day One (populaire dagboek-app voor iOS) synchroniseren, dan heb je de 2 euro kostende Pro-versie nodig.

Overigens kun je vanuit het instellingenmenu het een en ander aanpassen. Zo kun je ervoor kiezen om automatisch locaties aan je berichten toe te voegen en is het mogelijk om de dagboek-app te beveiligen met een wachtwoord. Met de zoekfunctie vind je snel individuele berichten.

Narrate downloaden

Wil je aan de slag met Narrate voor Android, dan kun je de app hieronder downloaden. De gratis versie is mooi vormgegeven en advertentievrij, 4,1MB groot en vereist minimaal Android 4.1.

Download Narrate in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's