Dan The Man: toffe nieuwe game van de makers van Jetpack Joyride

Wouter Nijsen
7 oktober 2016, 15:18
1 min leestijd
Dan The Man: toffe nieuwe game van de makers van Jetpack Joyride

Er staat een nieuwe game in de Play Store van Halfbrick Studios, de ontwikkelaar van onder meer Jetpack Joyride. Dan The Man is niet zo goed als deze game, maar wel erg leuk om te spelen.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Dan The Man

Halfbrick Studios maakte naast Jetpack Joyride ook Fruit Ninja, Monster Dash en Radical Rappelling. Met Dan The Man probeert de ontwikkelaars iets nieuws, al zal de spelopzet je bekend voor komen. De game is namelijk een klassieke platformer, waarbij je horizontaal door het beeld loopt, onderweg voorwerpen oppakt en vijanden verslaat.

Dat laatste doe je door met je vuisten te vechten, maar je kunt ook aan de slag met een werpster of een wapen. Die vind je echter maar af en toe, waardoor je voornamelijk met blote handen vecht. Dat is ook wel het leukste en meest uitdagende, zeker omdat de besturing, met verschillende knopjes op het scherm, goed werkt.

Hoewel je redelijk vlot door de verhaalmodus heen bent, kun je daarna nog heel wat uurtjes in de survivalmodus spelen. Hier neem je het op tegen een heleboel tegenstander om je skills te testen en munten te verzamelen. Verder doen de graphics denken aan eerdere Halfbrick-games, al heeft Dan The Man duidelijk zijn eigen smoel.

Dan the Man voor Android downloaden

Wil je de game proberen, dan kun je ‘m via onderstaande link downloaden. Het spel is gratis, maar bevat wel diverse in-app aankopen. Voor de installatie is 53MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0.3 of hoger vereist.

Download Dan The Man in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu