Met Dappre verlies je nooit meer die ene klantenkaart
Dappre

Dappre

Gratis

Onze score

8

Heb je meer klantenkaarten dan ruimte in je portemonnee? Dat ongemak lost de Nederlandse app Dappre op. Zo bewaar je al je klantenkaarten alsnog veilig in je broekzak.

Dappre bewaart al je klantenkaarten op één plek

Veel winkels werken met klantenkaarten, waar je (op den duur) leuke kortingen mee kan krijgen. Een groot nadeel aan al deze pasjes is dat ze vrij veel ruimte in je portemonnee innemen, maar je ze slechts sporadisch gebruikt.

Daarom is er Dappre, waarmee je klantenkaarten op je telefoon opslaat. Deze worden beveiligd bewaard en zijn gemakkelijk te scannen als je ze nodig hebt. Maar de app gaat verder dan louter pasjes van winkelketens.

Dappre

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ook de clubkaart van je favoriete voetbalclub, VVV-Dinercheque, Museumkaart of Bibliotheekpas kun je opslaan en voortaan vanaf je scherm laten scannen. Een kaart toevoegen gaat bovendien net zo simpel. Je zoekt naar welke pas je wil toevoegen, waarna je de unieke code via de camera kan scannen of deze handmatig invoert.

Zodra je al je pasjes uit je portemonnee hebt toegevoegd, zie je een overzicht waar je elk pasje kan aantikken om deze te scannen. Of voeg de Dappre-widget toe aan je thuisscherm om je meestgebruikte pasjes snel te openen.

Beveiligd chatten of contacten bewaren

Het bewaren van je klantenkaarten is veruit de fijnste functie van Dappre, maar de app biedt meer. Zo kun je ook contactkaarten toevoegen van al je contacten en groepen aanmaken waarin je kunt chatten. Maak bijvoorbeeld een groep aan voor je hockeyteam, met collega’s of je beste vrienden.

Het verschil met andere chatapps is dat Dappre enorm op privacy en online beveiliging is gericht. Al je contacten en chats zijn daarom met encryptie opgeslagen en berichten worden versleuteld verstuurd. Deel je regelmatig documenten of foto’s met gevoelige informatie, dan doe je dat dus veilig via Dappre.

Ook alle bedrijven die het mogelijk maken om je klantenkaart in Dappre op te slaan, moeten zich van de app-ontwikkelaars aan strenge privacyregels houden. Zo ligt jouw data van al die klantenkaarten niet zomaar op straat als een kwaadwillende jouw telefoon in handen krijgt.

Download Dappre in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.