De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Dashboard Cam: bewijs dat flitspalen niet werken

Redactie
18 februari 2011, 17:48
1 min leestijd

De afgelopen twee maanden vielen er drie verkeersboetes op de deurmat. Balen, want iedere keer reed ik nét vijf kilometer te hard. Toch vraag ik mij af of de flitspalen het wel bij het rechte eind hebben. Maar ja, hoe controleer je dat? Wellicht is de applicatie Dashboard Cam een goed begin. Met deze applicatie kun je foto’s maken van de te rijden route. Daarnaast worden de snelheden opgeslagen.

De applicatie slaat aan de lopende band foto´s op, die in het fotoboek van je telefoon verschijnen. Dashboard Cam biedt allerlei leuke extra´s, zoals een digitaal kompas, een kaartje van Google Maps en een digitale snelheidmeter (mijl per uur, kilometer per uur, knopen of frames per seconde).

Lees verder na de advertentie.

De applicatie werkt nog niet bij iedereen even goed en kan soms zorgen voor een forced close, maar goed, Dashboard Cam is gratis en dat maakt het erg aantrekkelijk om de applicatie te downloaden.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu