De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Wachtwoordbeheerder Dashlane krijgt grote update

Wouter Nijsen
14 januari 2016, 15:33
1 min leestijd
Wachtwoordbeheerder Dashlane krijgt grote update

Dashlane, een populaire wachtwoordbeheerder op Android, is van een grote update voorzien. Versie 4.0 brengt een nieuw design en een aantal handige features.

Lees verder na de advertentie.

Dashlane Password Manager

LastPass, 1Password en KeePass mogen de bekendste namen zijn als het gaat om wachtwoordbeheerders, ook Dashlane Password Manager is behoorlijk populair in Google Play. De app wordt door enkele miljoenen mensen gebruikt en beschikt over een prima Android-app. Die is vandaag flink verbeterd, door de toevoeging van een verbeterd design en een veelvoud aan handige functies.

Het uiterlijk van Dashlane oogt voortaan consistenter op alle  platformen. Naast de Android-versie zijn namelijk ook apps voor iOS, Windows en OS X beschikbaar. De apps ogen rustiger en de nieuwe lijst- en gridweergave bieden extra mogelijkheden. Ook ondersteunt Dashlane vijf nieuwe talen, al is de app niet in het Nederlands te gebruiken. Gelukkig kun je wel de Engelse taal instellen.

Door de update is Dashlane ook  in staat om wachtwoorden op meer dan 500 verschillende websites automatisch te updaten. Voorheen lag het limiet op 300 websites. Een handige feature, omdat je na het aanpassen van een wachtwoord er niet meer naar om hoeft te kijken. Naast het inloggen op websites kun je Dashlane natuurlijk ook gebruiken binnen Android-apps.

Dashlane voor Android downloaden

Maak je nog geen gebruik van een wachtwoordbeheerder, dan is Dashlane het proberen waard. De app is gratis via onderstaande link te downloaden, weegt 35MB en werkt op alle apparaten met Android 4.0 of hoger.

Download Dashlane Password Manager in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu