DataViz belooft Office- en Exchange-software voor Android

Redactie
7 februari 2009, 11:00
1 min leestijd
DataViz belooft Office- en Exchange-software voor Android
DataViz DocToGo RoadSync

DataViz, makers van de mobiele Office-software Documents To Go, heeft aangekondigd dat ze op Mobile World Congress in Barcelona twee grote aankondigingen voor Android hebben. Ze zullen op de beurs Documents To Go voor iPhone en Android laten zien, een kantoorpakket waarmee je Word- en Excel-documenten zowel kunt bekijken als bewerken. Voor Android komt bovendien RoadSync voor Android beschikbaar, een Exchange ActiveSync-applicatie waarmee je daadwerkelijk je Android-toestel met een Microsoft Exchange-server kunt synchroniseren.

En da’s groot nieuws voor zakelijke Android-gebruikers, die tot nu toe verstoken bleven van Exchange-ondersteuning. Er is op dit moment ook nog geen volledige Office-oplossing voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Om met Exchange te synchroniseren is er al wel TouchDown van NitroDesk, maar zakelijke gebruikers zullen waarschijnlijk liever op een oplossing van een partij als DataViz wachten. Met de gratis versie van NitroDesk TouchDown die in de Android Market verkrijgbaar is kun je verbinding maken met de Exchange Server, de inhoud van je Inbox ophalen (met een berichthistorie van één dag), je contacten ophalen en je agenda van vandaag. Daardoor is TouchDown eigenlijk alleen geschikt voor mensen die onderweg even willen kijken wat er nieuw is, maar niet als volwaardige oplossing. Je kunt TouchDown ook installeren door in je mobiele telefoonbrowser op deze link te klikken: NitroDesk TouchDown.

We kijken dus uit naar wat DataViz op Mobile World Congress (16 tot en met 19 februari) in Barcelona te demonstreren heeft.

Categorie: Productiviteit
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's