De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Dataviz brengt Documents To Go voor Android uit

Redactie
27 maart 2009, 15:51
1 min leestijd
Dataviz brengt Documents To Go voor Android uit
docstogo

Na QuickOffice is er nu een tweede aanbieder die een Office-pakket voor Android uitbrengt. Documents To Go Standard Edition 1.0 heeft wel meer te bieden: het is de eerste en enige oplossing waarmee je op dit moment Microsoft Office-bestanden kunt bekijken én bewerken op je Android-toestel. QuickOffice kan de bestanden namelijk alleen bekijken, maar niet bewerken. Documents To Go kan dat wel, maar je zult moeite moeten doen om het te kunnen installeren: de applicatie kost namelijk ter introductie $19,99 en gaat daarna $29,99 kosten.

Dat is aan de dure kant als je bedenkt dat alleen Word- en Excel-bestanden worden ondersteund; voor PDF- en PowerPoint-bestanden zul je elders moeten zoeken. Uit de reacties op de website Cyrket blijkt dat mensen de applicatie aanschaffen om even uit te proberen, om daarna meteen een refund te vragen. Verder is de applicatie wat traag te bedienen en zit er geen copy/paste in. Wel kun je bestanden uit Gmail en andere mailaccounts downloaden, bekijken, bewerken en daarna de aangepaste versie als attachment weer terugsturen. Alle gangbare Office-versies van Office 97 tot en met 2008 worden ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

Wil je ondersteuning voor PowerPoint en PDF, dan kun je beter wachten op Documents To Go Professional. Op de website van Dataviz is nog weinig informatie te vinden.

Meer info: Dataviz
Tipgever: Carel

Categorie: Productiviteit
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's