David: deze abstracte arcadegame moet je gespeeld hebben

Wouter Nijsen
21 september 2015, 19:20
1 min leestijd
David: deze abstracte arcadegame moet je gespeeld hebben

David is een nieuwe arcadegame voor Android waarin je speelt als een blokje en het opneemt tegen allerlei vijanden. De game valt  op door de simpele retro graphics en fijne gameplay.

Lees verder na de advertentie.

Een toffe  arcadegame

Dagelijks verschijnen er honderden nieuwe games in Google Play, maar af en toe komt er eentje voorbij die moeite waard is. David is daar een goed voorbeeld van, en dat komt met name door de combinatie van uitdagende  gameplay en unieke graphics. Het spel is een abstracte arcadegame waar je in elk level het opneemt tegen een andere vijand.

Je speelt als het blokje David en het is de bedoeling om door de levels te vliegen en punten te verzamelen door vijanden te verslaan. Dat doe je door gebruik te maken van een soort katapult, waarmee je blokjes afvuurt en vallen plaatst. In principe doe je in elk level hetzelfde, maar het is de grafische stijl van David die de game interessant houdt.

David ziet er namelijk schitterend uit. De game gebruikt retro graphics, maar steekt dit in een nieuw  jasje door het gebruik van subtiele effecten en een toffe soundtrack. De verschillende vijanden hebben elk een andere kleur en een eigen manier waarop je ze moet verslaan. Dat maakt David lekker pittig, vooral wanneer je verder in de game raakt.

David voor Android downloaden

David is een van de tofste Android-games die onlangs is verschenen en daarmee een aanrader. Het spelletje kost tijdelijk 1,09 euro en is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je 25MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3 of hoger nodig.

Download David in Google Play (1,09 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu