De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Dazzboard synchroniseert Mac en Windows met Android-toestel

Redactie
25 mei 2010, 19:03
1 min leestijd
Dazzboard synchroniseert Mac en Windows met Android-toestel
dazzboard

Niet alle Android-gebruikers werken met Windows. Er zijn ook mensen die een Mac hebben en daarmee al snel tegen problemen aanlopen. Desktopsynchronisatie zoals Samsung en Motorola bij hun toestellen leveren, werkt namelijk alleen met Windows. En synchronisatie met iTunes is er ook al niet bij.

Gelukkig zijn er oplossingen die zowel voor Mac als Windows verkrijgbaar zijn, zoals DoubleTwist (gratis) en The Missing Sync (duur). Er is nu een nieuw alternatief bijgekomen: Dazzboard.

Lees verder na de advertentie.

DoubleTwist is waarschijnlijk de meestgebruikte en ook de meest bekende software om multimedia met een Android-toestel te synchroniseren. Maar Dazzboard kan het ook. Dit is een browsergebaseerde oplossing, die al langere tijd voor Windows-browsers geschikt is. Een paar weken kwam Safari erbij en vanaf heden zijn ook Firefox en Chrome te gebruiken. Je moet hiervoor wel een plug-in installeren, waarna je je mediabestanden zorgeloos via drag-&-drop naar je Android-toestel sleept. Vrijwel elk ander USB Mass Storage Device wordt ook ondersteund. Dazzboard werkt met muziek, foto’s, video’s en applicaties.

Inschrijven voor de beta van Dazzboard 2.0 is gratis.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's