DC Comics: de Justice League op je Android-telefoon

Redactie
11 oktober 2010, 19:31
1 min leestijd
DC Comics: de Justice League op je Android-telefoon
justice-league

Hank Kanalz, de vice-president van Digital Comics, laat weten dat er binnenkort een speciale applicatie voor Android verschijnt. DC Comics is één van de grootste Amerikaanse uitgevers van comics. In de nabije toekomst kun je de verhalen van Superman, Batman, Wonder Woman, Green Latern en Green Arrow lezen op je Android-telefoon. Speciaal voor iedereen wiens hart harder begint te kloppen van de Justice League dan van de Jupiler League of Eredivisie.

Op de iPad is de applicatie Comics al uit, waarmee je strips kunt lezen van alle uitgevers die via comiXology verkopen. De dynamische leesmode is zeer vernieuwend en zorgt ervoor dat het lijkt alsof je op momenten naar een speelfilm aan het kijken bent. Daarnaast zijn veel comics leverbaar van beroemde uitgevers.

Lees verder na de advertentie.

Maar is het lezen van een comic eigenlijk wel prettig op het kleine scherm van een Android-telefoon? Jazeker. Het bewijs wordt geleverd door de vele comics-applicaties. Funhouse of Horrors, American Terror, I, Robot, Everyone Loves A Clown en Jesus Hates Zombies zijn enkele goede voorbeelden. Desondanks ontbreken de helden van de Justice League.

Binnenkort komt hier verandering in. Kanalz zegt nog niet wanneer, maar laat wel weten dat “Android vergeten geen optie is”. We wachten rustig af!

Bron: Comics Alliance

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's