De beste Android apps in Play Store van week 27 – 2013

Redactie
7 juli 2013, 12:01
3 min leestijd
De beste Android apps in Play Store van week 27 – 2013
Google Play Store aanbiedingen

AndroidPlanet kiest iedere week de nieuwste, meeste interessante en beste Android apps en -games voor je uit en zet ze in een handige lijst. Dus: elke week de beste apps!

Deze week met updates voor voip-dienst Skype en de ‘sexting app’ Snapchat en de nieuwe apps van online opslagdienst MEGA, de prachtige eierwekker Beautiful Timer en de handige hondenfluit app voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk ook onze top 100 Android Apps, de beste Nederlandse Android Apps  en het  het archief voor meer  Android apps en games.

1. Skype

skype

Skype voor Android is inmiddels meer dan 100 miljoen keer geïnstalleerd en heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen met Skype 4.0. De nieuwigheden zijn bij Skype 4.0 vooral op uiterlijk gebied te vinden. Microsoft lijkt de Android-versie van Skype gelijk te willen trekken met de Windows Phone-variant van de app, en dat is allerminst een onaangename zaak. Lees ook het artikel over de update van Skype voor Android.

Download: Skype (gratis)

2. MEGA

mega

De populaire opslagdienst MEGA heeft eindelijk een officiële Android-app. Degenen die zich aanmelden bij de online opslagdienst uit Nieuw-Zeeland krijgen gratis 50GB aan opslagruimte en kunnen bestanden versleutelen om hierna met anderen te delen, die met een speciale code het bestand kunnen ontsleutelen. Lees ook het artikel over de MEGA Android app.

Download: MEGA (gratis)

3. Beautiful Timer

Beautiful Timer

Beautiful Timer is een mooie eierwekker voor je Android-toestel, die met zijn strakke uiterlijk uitstekend past in het design van Android 4.0. De app is bijvoorbeeld prima te gebruiken als countdown in de keuken, bij het bijhouden van je parkeertijd of als wekker voor een verfrissend middagdutje. Timers van de app worden bovendien niet verwijderd als je je Android-toestel opnieuw opstart. Lees ook het artikel over Beautiful Timer.

Download: Beautiful Timer (gratis)

4. Samurai Shodown II

Samurai Shodown

Samurai Shodown II is een klassieker die in 1994 verscheen voor de Neo Geo. Inmiddels heeft hij al wat meer systemen aangedaan, en Android mag zich nu aan dat lijstje toevoegen. Samurai Shodown II wordt nog steeds gezien als een van SNK’s beste games aller tijden, waarbij de game ook bekend staat om de vele voorbeelden van ‘Engrish’ in zijn vertaling. Lees ook het artikel over Samurai Shodown II.

Download: Samurai Shodown II (€6,26)

5. Snapchat

snapchat

De sexting-app Snapchat heeft een update gekregen die een geheel nieuw uiterlijk aan de app geeft. Het nieuwe uiterlijk oogt nog steeds erg simplistisch met de focus op de camera-interface, maar de vriendelijst en chatgeschiedenis is door de Snapchat update wél flink op de schop genomen. Zo maakt Snapchat meer gebruik van kleuren terwijl ze aan het Holo-design van Android blijven voldoen. Lees ook het artikel over de Snapchat update.

Download: Snapchat (gratis)

6. Flashify

flashify

Flashify is dé alleskunner voor de root-gebruiker en degenen die hun smartphone of tablet ‘flashen’, ofwel andere software en kernels erop installeren. Met Flashify kun je gemakkelijk alternatieve recoveries, kernels en boot-images flashen, direct vanuit Android. Als de flash is voltooid, wordt het toestel opnieuw opgestart waarna de veranderingen zijn doorgevoerd. Ook wordt het flashen van nieuwe software ondersteund. Lees ook het artikel over Flashify.

Download: Flashify (gratis)

7. Hondenfluit

hondenfluit

Train je hond met de Hondenfluit app voor Android. Je hebt de app altijd bij de hand waarmee je een enorm hoge frequentie van 22000Hz kunt activeren die alleen voor honden te horen is. Mensen hebben, in tegenstelling tot veel ‘echte hondenfluiten’, geen last van het geluid dat de hondenfluit app voor Android produceert. Handig voor gebruik in openbare plekken als de trein. Lees het artikel over de hondenfluit app voor Android.

Download: Hondenfluit (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu