De beste Nyan Cat apps voor je Android-telefoon

Redactie
30 juli 2011, 12:12
2 min leestijd
Nyan Cat apps voor je Android-telefoon

De Nyan Cat internetmeme is de hele wereld rond gegaan en inmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met het nummer Nyanyanyanyanyanyanya. Ook in de Android Market zijn heel wat apps te vinden die geïnspireerd zijn door Nyan Cat. Androidplanet zette de meest populaire Nyan Cat applicaties voor je op een rijtje. Diegenen die nog nooit van Nyan Cat hebben gehoord wordt aangeraden om eerst dit filmpje te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Nyan cat + live wallpaper

Nyan cat + live wallpaper bestaat uit een eenvoudig spel en een live wallpaper. Het spel laat het bekende Nyan cat filmpje zien met hierbij een timer in beeld. Zo zie je precies hoe lang je al hebt ‘genyaned’. Ook is er een all-time teller die de tijd van alle keren dat je hebt genyaned bijhoudt. Deze scores kun je vervolgens delen via Twitter en Facebook. Als je de app installeert krijg je er meteen een live wallpaper bij van een bewegende Nyan Cat. Deze kun je vervolgens instellen als achtergrond van je telefoon.

Downloaden via Android Market: Nyan cat + live wallpaper (gratis)

Nyan Cat Shooter

Met dit spel is het de bedoeling om monsters neer te schieten, waarbij je Nyan Cat moet zien te ontwijken. Je schiet met een geweer dan je van links naar rechts kunt sliden en je kunt kogels afvuren door op het geweer te drukken. Na een minuut is de game weer afgelopen. Na elk level wordt de snelheid waarin de monsters voorbij komen automatisch verhoogd. Nyan Cat Shooter wordt standaard op een externe SD-kaart geïnstalleerd.

Downloaden via Android Market: Nyan Cat Shooter (gratis)

NyanCat Game

De NyanCat Game speelt zich af in de ruimte. Bij dit spel die je zoveel mogelijk sterren te verzamelen. In het begin is dit nog makkelijk, maar dan moet je ook rotsen en meteoren gaan ontwijken. Je begint met negen levens, en door het spel heen kun je ook extra levens krijgen. In totaal zijn er 500 sterren te verdienen. Heb je dit aantal ook binnen (of iets minder), dan kun je delen met je vrienden via Facebook of Twitter.

Downloaden via Android Market: Nyan Cat Shooter (gratis)

Nyan Cat ADW Icon Pack

Voor diegenen die hun hele telefoon meer Nyan Cat willen maken is er het speciale Nyan Cat iconenpakket. Als je gebruik maakt van ADW Launcher of LauncherPro kun je je standaardiconen vervangen door Nyan Cat icoontjes. In totaal zijn er 468 verschillende Nyan Cat iconen te vinden in het pack, dus nagenoeg al je appicoontjes kunnen worden aangepast.

Downloaden via Android Market: Nyan Cat ADW Icon Pack (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu