Satirewebsite De Speld lanceert vernieuwde Android-app

Redactie
13 september 2014, 16:10
1 min leestijd
Satirewebsite De Speld lanceert vernieuwde Android-app
de speld android

De geestige satirewebsite De Speld heeft zijn vernieuwde Android-app uitgebracht, die is voorzien van een verbeterd design met meer functies. Denk bijvoorbeeld aan pushberichten bij nieuwe artikelen op De Speld, maar het is ook mogelijk om artikelen op te slaan om op een later moment offline te lezen.

De Speld is erg populair op sociale media en speelt met satirisch nieuws in op de nieuwsonderwerpen van de dag. Het is daarbij ook grappig om te zien dat velen de berichten van De Speld geloven (of is dat ook satire?).

Lees verder na de advertentie.

De Speld Android-app

In de nieuwe De Speld Android-app lees je het laatste nieuws, maar kun je ook de nieuwste video’s en podcasts van Globaal Nieuws bekijken en beluisteren. Delen gaat via verschillende kanalen door de ingebouwde deelfunctie van Android.

De app biedt ook een handig hamburger-menu dat vanaf de linkerkant naar binnen kan worden geschoven. Hier staan ook de verschillende nieuwssecties, zoals sport, wetenschap of kort nieuws. Handig is ook de snelkoppeling naarst het meest gelezen nieuws, waardoor je direct de populaire De Speld-artikelen kunt lezen.

Download

De Speld Android-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.1 en hoger.

Download De Speld in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's